Na popotovanje z najboljšo prijateljico

Načrtovanje poletnih počitnic je vedno tako zabavno. No, saj pri meni je tako. Meni načrtovanje poletnih počitnic predstavlja neke vrste sprostitev. V mislih potujem po vsem svetu, si ogledujem turistične znamenitosti in se skrijem v najbolj skrite in skrivnostne ulice mestnih središč. Oh, kako zelo obožujem popotovanja po svetu.

Na popotovanje z najboljšo prijateljico

Ko bi mi le čas dopuščal, da bi bilo popotovanj vedno več, si mislim sama pri sebi. Letos sem se odločila, da se na poletno popotovanje odpravim skupaj s svojo najboljšo prijateljico. Obe obožujeva popotovanja, zato mislim, da bova na potovanju resnično uživali. Kam točno naju bo pot popeljala letos poleti, za zdaj še ne veva. Obe se sicer zelo navdušujeva nad kombinacijo raziskovanja narave ter obisk velikih prestolnic. Mislim, da bova tako nekako začrtali tudi najino pot popotovanja. Glede na to, da je prijateljica sicer v preteklosti že sama prepotovala polovico sveta, menim, da ima zelo veliko izkušenj in znanja na področju organizacije potovanj.

Ravno to je tisto, česar sama nimam, zato mislim, da se bova odlično dopolnjevali. Velika prednost je predvsem, da sva najboljši prijateljici že od majhnih nog, zato se dobro poznava in točno veva, kako katera deluje. Danes sem se odločila, da se zapodim za računalnik in nekaj ur namenim raziskovanju krajev, ki jih lahko obiščeva letos poleti. Seveda se bom prilagodila tudi predlogom svoje najboljše prijateljice, saj se prepričana, da ima v rokavu že kar nekaj odličnih destinacij. Načrtovanja ter samega popotovanja z najboljšo prijateljico v poletnih mesecih se že zelo veselim.