Tende so nam zagotovile senco nad našim zunanjim placem

Nekaj časa nazaj smo pri nas doma naredili, oziroma postavili nekaj stolov, klopi in pa jedilno mizo, na našo teraso, ob hiši. Tako pa smo si s tem želeli ustvariti primeren plac, da bi med poletjem lahko imeli kakšno skupno družinsko kosilo, ali pa kakšno druženje s prijatelji. No tako pa je bil ta plac res prijeten, vendar smo imeli to težavo, da nas je zelo motilo sonce, kadar je bilo to močno, saj je bil ta naš plac neposredno na soncu.

No tako pa smo se odločili, da bomo morali glede tega nekaj narediti, saj se nismo morali med popoldanskimi urami sploh zadrževati tam. Tukaj pa so nam na idejo prišle tende. Tende pa so v bistvu nekakšna senčila, ki se namestijo na steno hiše. Nato pa se lahko te raztegne, tako da si na nekem prostoru ustvarimo senco, kar pa je bilo ravno to, kar smo iskali.

Tende so nam zagotovile senco nad našim zunanjim placem

Zato pa smo se odpravili malo na različne spletne trgovine, kjer smo si ogledali različne opcije, ki smo jih imeli. Izkazalo pa se je, da so bile tende res zelo razširjene, saj smo videli, da smo imeli na voljo res ogromno opcij. Tako pa smo si lahko še izbrali, katere tende so nam najbolj všeč. Tukaj pa smo gledali predvsem na to, kako velike so, saj je bilo pomembno, da bi nam tende zakrile celoten plac, kjer smo imeli mizo in stole, nato pa smo še gledali malo na sam design in na barvo.

Zato pa smo se nato odločili za takšne tende, ki so bile čim bolj enostavne, ter iste barve, kot naša fasada, saj se nam je zdelo, da bi lahko to še najbolj pasalo zraven naše hiše.

No tako pa smo jih sedaj morali le še namestiti, ter smo končno rešili to težavo, ki smo jo imeli, tako da smo bili glede tega zelo veseli.