Restavracija je zelo lep prostor za oddih

S fantom sva pred kratkim imela res zelo naporen teden. Obadva sva imela v službi zelo veliko stvari za opraviti in bilo je res zelo zanimivo, kako sva obadva čisto vsak dan prišla iz službe čisto uničeno. Seveda se to ne dogaja vsak teden, ampak takrat, ko se je to lahko zelo brutalno za naju. Redkokdaj pa se seveda tudi to zgodi, da imava obadva isti teden najbolj naporen teden. Velikokrat se zgodi, da imam jaz en teden naporen, medtem ko moj fant nima. In potem je seveda obratno.

Restavracija je zelo lep prostor za oddih

Tokrat pa sva imela obadva res naporen teden in sem se odločila, da bova konec tedna se nekako sprostila in takoj sem pomislila na to, da bo najina sprostitev restavracija. Restavracija se mi je zdela nekako res najboljša ideja, saj sva potrebovala iti nekam ven ter nekaj dobrega pojesti ter se pogovarjati v tišini in imeti nek lep razgled. Ravno, zato je bila prva stvar, ki mi je padla v glavo restavracija. Rezervirala sem termin ter komaj sva čakala, da je seveda petek. Takoj v petek zvečer sva se lepo oblekla ter se odpravila na večerjo. Restavracija je bila res na zelo lepi lokaciji in imela sva res zelo lep pogled na morje. Mizo ki so nama dali je bila res zelo lepa in nekako je bila na samem, kar sva res potrebovala. Želela sva si nekaj tišine in pa nekaj zasebnosti in točno to so tudi dobila.

Lepo sva se najedla in hrana je bila res odlična ter na koncu sva dobila seveda še sladico, ki je bila božansko. Pila sva tudi zelo dobro in kvalitetno vino, ki so nama ga ponudili sami in res sva bila zelo zadovoljna z njihovo odločitvijo. Ta sprostitev je bila definitivno ena izmed najboljših, ki so jih kadarkoli imela in to sva res potrebovala. Že res zelo dolgo časa nisva šla nekam ven na kosilo ali pa na nek zmenek in tokrat je to res pasalo. Kljub temu, da sva bila obadva zelo utrujena, je restavracija poskrbela za to, da so se vseeno imela res zelo dobro in da sva šla na koncu. Večerje res zelo vesela domov.